Sibil Yanev Kirjoitan blogia maahanmuutto- ja kotouttamispolitiikasta. Ulkomaalaistaustaisena annan omia näkemyksiä varsinkin kotouttamispolitiikkaan liittyen.

Esittely

Esittely

 

Hei!

 

Nimeni on Sibil ja tulin siirtolaisena Suomeen  lapsena. Tällä hetkellä opiskelen kansantaloustiedettä.

Tässä blogissa tulen kertomaan  ajatuksistani ajankohtaisista asioista, jotka  liittyvät  politiikkaan, maahanmuuttoon ja kotouttamiseen.  Mielestäni on tärkeätä käydä keskustelua ajankohtaisista asioista myös median ulkopuolella, sillä kokonaiskuvaa on välillä vaikeata saada pelkästään valtamediaa seuraten.

Median vahtikoiran rooli on yhä heikentymässä, ja haluan ylläpitää ”kansan” ääntä keskustelussa. Niinpä jatkossa lisään kyselyitä ja mielipidemittauksia ajankohtaisista asioista, joten teidän kaikkien ääni on tärkeä. Mitä enemmän kommentoitte blogiini, sitä enemmän kuuluvuutta äänenne saa. Pyrin vähitellen murtamaan perinteisen vaimentamisen ja pelon kulttuuriin, joka näkyy suomalaisessa yhteiskunnassa. Haluan, että ongelmista keskustellaan ja puhutaan monipuolisesti, mutta vaadin myös ratkaisujen esittelyä ja analyysiä.

Ulkomaalaistaustaisena pyrin antamaan omat näkemykseni varsinkin liittyen maahanmuuttoon ja kotouttamiseen.

Nauttikaa ja olkaa aktiivisia.

Sibil

P.S. Koska äidinkieleni ei ole suomi teksteissä voi löytyä jonkin verran kielioppivirheitä. Korjaan niitä vähitellen. Huomauttakaa, jos tekstistä katoaa asiayhteys.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!