Sibil Yanev Kirjoitan blogia maahanmuutto- ja kotouttamispolitiikasta. Ulkomaalaistaustaisena annan omia näkemyksiä varsinkin kotouttamispolitiikkaan liittyen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Soittaminen

You don´t know how much you can suffer

Vanhojen valokuvien tutkiskelu tuottaa näköjään hauskoja tuloksia. Vuonna 1975 toimin Viittakiven opiston puutarhurina ja siitä, minun kannaltani hyvinkin tärkeästä ajasta kirjoitin Viittakivi-blogin (linkki). Eilen löysin "arkistosta" (= pahvilaatikko) muutaman valokuvan, jonka skannasin ja postitin Viittakiven nostalgiselle fb-sivustolle. Jorma Reinimaalle kiitoksia sen ylläpidosta.

Aija, Esa ja Jaska: "I walk the line"

Tri Aija Puurtinen on mielenkiintoinen laulaja ja bassisti. Tässä hieno, minimalistinen tyylinäyte: herra Cash:in "I walk the line", mutta sittenkin parempana kuin alkuperäinen..

https://

Bassokitara - ykkössoitin

Siitä lähtien kun kiinnitin 1960-luvulla huomioni Ron Carter:in upeaan soittotyyliin (akustisella kontrabassolla), basson jykevät pohjasävyt ovat olleet lähes jokaisen musiikkikuunteluni keskipisteessä. Bassokitaran kuvioita on aina nautinnollista seurata, etenkin silloin kun sen juoksut istuvat kappaleeseen täysin saumattomasti. Jo Noel Redding osoitti Jimmy Hendrix Experience:n aikana, että basso on solosoitin siinä missä kitarakin.

Vieläkö voisin oppia soittamaan pianoa? - Tässä miten.

Olen jonkin verran saanut seurata sitä, miten soittamista aloitellaan, millaisia kompastuskiviä oppimisen tielle tulee, ja miten harrastuksen sitten käy. Useimmiten käy näin: hiipuu ja loppuu.

Aika pieni prosentti niistä, jotka joskus aloittavat soittoharrastuksen, oppii koskaan soittamaan. Mikä muu tuote vastaa yhtä huonosti ostajan toiveita kuin alkeissoittotunti?

Toive: oppia puhumaan sielujen kieltä. Tulos: nurkassa pölyttyvä laite.

Kysyn vaan, olisiko kuluttaja-asiamiehellä tilastoja asiasta?

Sanoja soittamisen vaikeudesta

Sain sähköpostia äidiltäni. Hän kertoi saaneensa verottajalta mukavan palautuksen ja jakavansa sen nyt kolmen lapsensa kesken. Sama posti oli siis lähetetty myös sisaruksilleni. Saimme kaikki saman summan, koska kuulema hänellä ei ole rahalle enää niin suurta tarvetta, kun taas meillä - kolmella aikuisella lapsella. No mikäs siinä - sain lainan lopun kuitattua näppärästi pois häiritsemästä. Kiitos Ä! (Hän lopettaa sähköpostit ja tekstiviestit aina -Ä
-nimimerkkiin)

Julkaise syötteitä